Winkelwagen
TS Bloemen- Zijden bloemen voor je bedrijf

Waar kan het team van TS Bloemen je mee helpen?
Wij helpen ondernemers met het creëren van meer status en uitstraling in hun bedrijf, beursstand of evenement. Een finishing touch die aansluit bij het bedrijfsimago. Door middel van een in het oogspringend zijden bloemstuk zorgen we voor effect en impact. We zouden je graag ondersteuning willen bieden een prettige sfeer in je bedrijf te creëren. Wij geloven dat vrolijk gekleurde bloemen je werknemers een beter humeur bezorgen waardoor ze betere werkprestaties afleveren.

Geschikt voor jouw locatie
Denk ook aan bijvoorbeeld de receptiebalie van je bedrijf. Dit is het entree punt voor iedere relatie en dus ook vaak de eerste blijvende indruk van je gasten. Deze moet uitnodigend en verzorgd zijn, toch? Bloemen zorgen ervoor dat mensen zich welkom voelen in je bedrijf en graag zaken met je willen doen. Sta je met je bedrijf regelmatig op een beurs en zou je daar meer zakenrelaties uit willen halen? Onze zijden bloemarrangementen zorgen ervoor dat je stand opvalt en potentiële klanten eerder je beursstand betreden. Heeft je bedrijf een mooie vergaderzaal en vindt je het belangrijk dat mensen zich daar op hun gemak voelen? Bloemen houden van mensen en geven een huiselijke sfeer.

Meer uitstraling in minder tijd
Met een huurabonnement van TS Bloemen is het net of je altijd verse bloemen hebt staan. Maar dan wel zonder dat je tijd kwijt bent aan de nodige aandacht en verzorging. Zo hou je tijd over voor de zaken die er voor jou toe doen!

Voor elk moment de juiste sfeer!
Maar ook privé, bij mensen thuis, een opening, een jubileum, verjaardag of een bruiloft, willen we graag meewerken aan het creëren en produceren van die onvergetelijke momenten. Om het evenement helemaal compleet te maken kunnen natuurlijke en zijden decoraties als bloemen de totaalsfeer van een evenement naar een hoger niveau tillen. We zijn vakmensen, we weten dat het in één keer goed moet zijn. Wij geloven dat bloemen vrolijkheid brengen in de wereld. Ze laten de wereld er mooier uitzien. Dat gunnen wij jou en je bedrijf ook. 

Meer weten?
Ook altijd echt mooie bloemen op jouw locatie?
Voor meer informatie bel naar Suzanne Trieling 06-27262277 of stel je vraag via het contact formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om alle persoonlijke wensen en mogelijkheden te bespreken.