Winkelwagen

Waarom wij

Mijn Passie

Ik geloof dat de eerste indruk vaak een blijvende indruk is. De kunst van het decoreren is het accent leggen op datgene wat al mooi is nog beter tot zijn recht laten komen. Ons team creëert de ultieme uitstraling van je bedrijf. Wij zijn een deel van je visitekaartje!

TS Bloemen is in 2008 gestart. De passie van mijn ouders is ook mijn passie geworden! Mijn creatieve achtergrond startte bij de bloemenzaken van mijn ouders, waar ik het bloemschikken met de paplepel ingegoten heb gekregen. Daarna kon ik mijn creatieve ei kwijt in mijn cadeauwinkel met woonaccessoires. Daar werkte ik veel met droogbloemen en gedroogde kruiden en gaf regelmatig workshops om met deze materialen te werken. Het etaleren van het gehele assortiment was mijn favoriete bezigheid. En dat brengt mij uiteindelijk hier bij TS Bloemen, een betere combinatie van stijlen en creativiteit kan ik niet bedenken! 

Graag maak ik kennis met jou en je team, om je te kunnen inspireren hoe ons product de uitstraling van jouw bedrijf kan optimaliseren en er een kleurrijkere en vrolijkere werkplek van kan maken. 

Suzanne Trieling

 TS Bloemen zijden bloemen

Laat een reactie achter

Zorg ervoor dat u de verplichte (*) velden invult waar dit is aangegeven. HTML code is niet toegestaan.